Kindermode: wat zijn nu echt de musthaves?

De kindermode trends veranderen erg snel en zijn soms lastig bij te houden als ouder.
Je wilt natuurlijk wel dat de kinderen er stijlvol bijlopen en er goed uit zien, maar soms lijkt het een onmogelijke taak om daar altijd maar voor te zorgen. Wat zijn nou eigenlijk de laatste modetrends? En waar haalt iedereen die leuke kleding toch vandaan? In deze blog zetten wij wat trends, tips en leuke kindermode merken op een rijtje!

Tips

Tegenwoordig gebeurt alles online, en dus ook het shoppen! Het handige aan online shoppen is dat je eigenlijk een veel groter aanbod hebt! Niet alleen alle Nederlandse kindermode winkels hebben tegenwoordig een website, maar er zijn ook veel internationale webshops waar je super veel leuke (en goedkope!) kleding kunt vinden. Er is zoveel leuke kinderkleding online te vinden. Daarnaast, heb je online een super duidelijk overzicht én kun je gemakkelijk prijzen met elkaar vergelijken. Past het nou niet? Dan heb je (meestal) gewoon gratis retourrecht (en hoef je niet bang te zijn dat je het bonnetje al hebt weggegooid!)

Trends

Wat is er nou hip en wat kan echt niet meer? Gelukkig zijn onze favorietje kindermode merken zoals Vingino nog steeds helemaal in! Maar er zijn ook een aantal nieuwe merken bijgekomen die het erg goed doen, zoals bijvoorbeeld Chaos and Order wat tegenwoordig helemaal trendy is! Wat er nu echt in de mode is, dat verschilt natuurlijk per seizoen. Afgelopen zomer draaide alles echt om felle kleuren en logo’s, in het najaar zijn de trends wat rustiger en zien we veel bont, en wat donkere kleuren zoals bordeaux rood, oker-geel en legergroen. Als je de trends echt wilt gaan bijhouden hebben we nog een gouden tip, er zijn namelijk zoveel leuke kindermode blogs en instagrams om te volgen! Zo blijf je altijd up-to-date met de laatste trends en loopt de kleine er altijd bij in stijl.