De mooiste damestassen van dit moment

Van tassen kunnen wij maar geen genoeg krijgen, maar gelukkig is elk nieuw seizoen weer een goede reden om een nieuwe tas te scoren. In dit artikel delen we de leukste damestassen voor aankomend seizoen!

Velvet tas

Nu het weer wat kouder is, kunnen we weer volop fluweel dragen. Dit stofje doet namelijk erg winters aan en een tas van fluwelen stof is daarom de ultieme modeaccessoire van dit seizoen. Donkerrood en smaragdgroen zijn bijvoorbeeld prachtige kleuren voor een fluwelen tas en staan erg leuk bij een galajurk of een andere feestelijke outfit.

Vierkante tas

De box bag oftewel vierkante damestas is helemaal van nu. Eigenlijk is het gewoon een rechthoekige of vierkante ‘doos’ in de vorm van een tas. Misschien niet erg praktisch, maar wel superleuk als je bijvoorbeeld een avondje uitgaat! Voor degenen die echt durven, is een box bag in doorzichtig PVC een echte eyecatcher. Zo kan iedereen namelijk zien welke lipstick en andere spulletjes je in je tas hebt zitten!

Metallic mania

Metallic is een trend die we al een paar seizoenen hebben gezien en kan deze herfst en winter nog steeds prima gedragen worden. Metallic shoppers zijn bijvoorbeeld de perfecte tassen voor iedere dag, maar een metallic clutch is ook erg gaaf voor een avondje stappen. Zilver metallic is inmiddels een klassieker geworden, maar metallic komt eigenlijk in alle denkbare kleuren (rood, groen, blauw, noem het maar op!). Een leuke stylingtip is om je metallic tas te matchen met een ander kledingstuk of accessoire: draag er bijvoorbeeld metallic schoenen of een riem bij!